Despre noi

 •  

  SUN REZIDENTIAL a fost infiintata in februarie 2015, ca o societate cu capital privat, al carui domeniu de activitate il constituie consultanta imobiliara. Firma si-a creeat un portofoliu de clienti fideli. Fiecare realizare poarta amprenta profesionalismului, pasiunii, energiei si entuziasmului unor consultanti de exceptie.

  O particularitate a serviciilor prestate de agentia noastra, este aceea ca de la prima prezentare a proprietatii pana la final, fiecare tranzactie este supravegheata cu mare atentie. Practic, prin dezvoltarea unei bune relatii cu fiecare client, ne identificam si implicam activ ca si un compartiment de asigurare a garantiei fiecarei tranzactii. Numai in acest fel putem discuta si dezvolta in modul cel mai adecvat cerintele clientului.
  Serviciile noastre includ: intermediere, vanzare si inchiriere de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri, spatii comerciale.
  Scopul agentiei SUN REZIDENTIAL este de a oferi clientilor nostri servicii de calitate, prin profesionalism si transparenta,cu respectarea etici si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitate, siguranta si reusita tranzactiei. Acordam consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare).Consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci,) prin intermediul partenerilor nostri din sistemul bancar.
  Consultanta imobiliara- evaluarea proprietatii, promovarea ofertelor dumneavoastra pe site'ul agentiei noastre, dar si pe site-uri imobiliare de specialitate. Relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, notariat, certificate de performanta energetica. Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti. 
   

Sun Rezidential

Sun Rezidential agentie imobiliara in Bucuresti

facebook

Contact

Newsletter

Introduceti adresa email pentru a fi la curent cu ultimele noutati